Informatie over de griepprik 2020

Wij willen u allen hartelijk danken voor uw medewerking met betrekking tot de naleving van de Corona-maatregelen tijdens de griepspuitenochtend in de Hangmat op donderdag 15 oktober. Het liep gesmeerd!

Wij hebben goed nieuws: door een slimme actie hebben wij nog 75 griepspuiten weten te bemachtigen! Wij verwachten ze maandag 19 oktober op de praktijk. 

Dat wil zeggen dat degenen die wij tot onze spijt onverrichterzake naar huis moesten sturen alsnog op korte termijn hun spuit kunnen komen halen. Wilt u een afspraak maken op het spreekuur van een van de assistentes? We hopen hiermee iedereen alsnog van dienst te kunnen zijn.

De pneumokokkenspuit is een ander verhaal. We hadden 250 mensen die voor de pneumokokkenspuit in aanmerking kwamen en we konden er maximaal 170 bestellen. Binnen een half uur waren al onze spuiten op. Heel vervelend voor u en voor ons. 

Een voordeel is dat u de pneumokokkenspuit op elk moment kunt krijgen en dat dat niet nu acuut hoeft. Wij verzoeken u contact op te nemen met de praktijk indien u de pneumokokkenspuit alsnog zou willen krijgen. Op basis van het aantal gegadigden kunnen wij dan gericht bijbestellen.