Afspraak maken

1. Kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl

Heeft u al gekeken op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Niet in alle gevallen is een afspraak met de huisarts noodzakelijk.

 Thuisarts.nl Moet ik naar de dokter?

 

2. Online afspraak inplannen

U kunt online een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net voor een regulier 10-minuten consult bij de dokters Sloetjes, Krijger en Bekkering. Om een afspraak te maken bij de huisarts in opleiding is het fijner als u even belt.

Bij de assistentes Sandy en Nolleke kunt u online een afspraak maken voor het assistentespreekuur. Deze afspraak duurt 15 minuten. Bij Miranda kunt u daarnaast ook een afspraak maken voor het Kleine Kwalen spreekuur. Deze afspraak duurt ook 15 minuten.

Bij onze POH-GGZ, Dionne Kuiters, kunt u vervolgafspraken inplannen van 45 minuten. De eerste afspraak bij haar vindt plaats na overleg met de huisarts en nadat deze heeft aangegeven dat een consult bij de POH-GGZ geïndiceerd is.

Wij verzoeken u voor het maken van een afspraak bij onze POH's Marianka Lammertse en Anja Willems te bellen met de assistente. Hun agenda's zijn variabel in indeling en daarom lastig online vrij te geven.Inloggen MijnGezondheid.net Meer informatie en aanmelden

 

3. Telefonische afspraak met de huisarts

Twijfelt u over de ernst van uw klacht: neem dan telefonisch contact met ons op. Bij medische spoed: kies via het keuzemenu doorkiesnummer 1. Bel in het geval van levensbedreigende situaties altijd 112.

 

4. Aan de balie

U kunt ook aan de balie bij de assistente terecht om uw afspraak in te plannen.