Afspraak maken

1. Kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl

Heeft u al gekeken op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Niet in alle gevallen is een afspraak met de huisarts noodzakelijk.

 Thuisarts.nl Moet ik naar de dokter?

 

2. Online afspraak inplannen

Afspraken duren sinds kort standaard 15 minuten. We hebben extra tijd nodig om voor en na elk consult de ruimtes te ontsmetten en te reinigen. Hopelijk kunt u te zijner tijd weer online een afspraak inplannen via MijnGezondheid.net voor een 15-minuten consult bij de dokters Sloetjes, Krijger en Bekkering. Om een afspraak te maken bij de huisarts in opleiding is het fijner als u even belt.

Bij de assistentes Sandy en Nolleke kunt u online een afspraak maken voor het assistentespreekuur tenzij u symptomen van het Coronavirus vertoont. Ook deze afspraak duurt 15 minuten. Bij Miranda kunt u daarnaast ook een afspraak van 15 minuten maken voor het Kleine Kwalen spreekuur. 

In verband met de Coronacrisis vinden sommige consulten, controles en gesprekken van de praktijkondersteuners en assistentes telefonisch plaats. 

Bij onze POH-GGZ, Dionne Kuiters, kunt u vervolgafspraken inplannen van 45 minuten. De eerste afspraak bij haar vindt plaats na overleg met de huisarts en nadat deze heeft aangegeven dat een consult bij de POH-GGZ geïndiceerd is.

Uitzondering: voor het maken een afspraak bij onze POH's Marianka Lammertse en Anja Willems (voor kwartaal- en jaarcontroles bloeddruk en diabetes) verzoeken wij u te bellen met de assistente. Hun agenda's zijn variabel in indeling en daarom lastig online vrij te geven.Inloggen MijnGezondheid.net Meer informatie en aanmelden

 

3. Telefonische afspraak met de huisarts

Telefonische consulten vinden heel veel plaats in deze tijd. Aarzelt u niet om ons te bellen als u een vraag heeft. Wij proberen u bij voorkeur dezelfde dag nog in contact te brengen met een van de dokters, zodat u snel weet waar u aan toe bent.

Bij medische spoed: kies via het keuzemenu doorkiesnummer 1. Bel in het geval van levensbedreigende situaties altijd 112.