Inschrijven

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in onze praktijk! U kunt zich inschrijven in onze praktijk als u in Rheden, De Steeg of Ellecom woont. Gebruik hiervoor onderstaand inschrijfformulier. Wij vragen vervolgens uw medisch dossier op bij uw vorige huisarts. Wilt u twee weken na uw inschrijving contact met de praktijk opnemen? Wij hebben dan hopelijk uw gegevens binnen en plannen dan graag een kennismakingsgesprek met u.

Wij nemen geen patiënten aan die ingeschreven staan bij de collegapraktijk in het dorp Rheden, tenzij daar zwaarwegende redenen voor zijn. Voordat er sprake kan zijn van een overstap naar onze praktijk verzoeken wij u het gesprek aan te gaan met uw huisarts. Indien in dit gesprek duidelijk wordt dat het beter is uit elkaar te gaan, zal uw huisarts bij ons uw wens kenbaar maken waarna wij u zullen uitnodigen voor een gesprek om te beoordelen of wij u toelaten tot onze praktijk.

Er werken drie huisartsen in onze praktijk: dokter Sloetjes, dokter Krijger en dokter Bekkering. Wij begeleiden elk jaar een huisarts in opleiding om bij ons de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

InschrijfformulierMocht u gaan samenwonen met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij ons pati├źnten portaal MijnGezondheid.net, voor het beheren van uw gegevens, maken van afspraken, herhalen van medicatie of contact met de huisarts?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?