Ingeborg Krijger

Inmiddels werk ik al een aantal jaren met veel plezier in de praktijk. Vanaf dit nieuwe jaar kunt u mij treffen op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag. En incidenteel op andere dagen als collega's afwezig zijn. 

Graag verwelkom ik u op mijn spreekuur. Ik vind het heerlijk om het vak van huisarts in de volle breedte toe te passen: van jong tot oud, van een goed gesprek en spoedzaken & ingrepen doen (chirurgie, anticonceptie) tot begeleiding in de laatste levensfase. Kortom, ik wil graag een huisarts zijn waar mensen met grote en kleine problemen zich gehoord en begrepen voelen.

Na mijn studie geneeskunde heb ik gewerkt op de spoedeisende hulp en later in het verpleeghuis gezien mijn affiniteit met de oudere medemens. In 2014 heb ik de opleiding tot huisarts afgerond aan het UMC St. Radboud in Nijmegen. Sindsdien werk ik op diverse plekken en ben ik met regelmaat te vinden op de huisartsenposten in deze regio. Naast mijn werk hou ik van tijd doorbrengen met familie en vrienden, vind ik het fijn om de natuur in te gaan. Sporten en lezen doe ik ook graag. Ik woon samen met mijn man en onze 3 zonen in Arnhem.