Spreekuur op de praktijk

In deze tijd is voorzichtigheid geboden, in het belang van uw en onze veiligheid.

Om de risico's zoveel mogelijk te beperken plannen wij bij de dokters geen afspraken meer op langere termijn. 

Voor mensen die een (controle)afspraak willen maken bij een van de praktijkondersteuners of assistentes kunnen wel vast een afspraak maken. Deze mensen vragen wij met klem om de afspraak te verzetten indien u op de dag van de afspraak klachten van kortademigheid, hoesten, benauwdheid, koorts, misselijkheid e.d. heeft.

Als u tussen 8.00 en 10.00 uur belt kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag terecht. Lukt dat echt niet meer, vragen wij u om de eerstvolgende werkdag dat het u schikt tussen 8.00 en 10.00 uur opnieuw te bellen. Wij rekenen op uw begrip.

Tevens vragen wij u dringend om indien mogelijk alleen naar de praktijk te komen. Dit in verband met de beperkte wachtruimte in de wachtkamer door de 1,5 meter regel.

Visites

Visites kunt u aanvragen voor 10.00 uur. Het is – indien mogelijk en veilig – beter als u naar de praktijk komt; daar zijn meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.

Terugbelspreekuur

Waar voor de Coronacrisis het terugbelspreekuur vooral bedoeld was voor kort medisch advies van de dokter en het bespreken van uitslagen wordt het nu veel vaker gebruikt als consultvervangend contact. Wij bieden u de mogelijkheid laagdrempelig telefonisch contact met de dokter te krijgen waardoor u zo goed mogelijk geholpen bent zonder dat u naar de praktijk hoeft te komen. Bel bij voorkeur tussen 9.45 en 10.15 uur om u aan te melden voor het terugbelspreekuur. De dokter belt u dan terug op een later tijdstip.

KNO-spreekuur met dokter Vos

Tot nader order wordt het KNO-spreekuur uitgesteld.

Terug van weggeweest, het KNO-spreekuur met KNO-arts Jan Vos. Eens in de 6 weken is er een gezamenlijk spreekuur van dokter Bekkering en dokter Vos. Dit is meestal op een maandag van 16.00 tot 18.00 uur. In overleg met de dokters kunt u gebruik maken van het KNO-spreekuur.

Wrattenspreekuur

Tegenwoordig beschikken wij vrijwel altijd over stikstof. De speciale wrattenspreekuren vervallen. U kunt een afspraak maken bij de assistente om wratten te laten behandelen.

Indien u klachten heeft van kortademigheid, hoesten, snotteren of koorts verzoeken wij u thuis te blijven.